دایره المعارف, گیاهان

ادویه کاری

ادویه کاری

ادویه کاری یکی از پرکاربردترین ادویه ها بین مردم جهان، مخصوصا کشورهایی مانند هند، بخش های جنوبی ایران و کشورهای عربی است. این ادویه از ترکیب چند ادویه به دست می آید که طعمی نسبتاً تند و شیرین و طبعی گرم دارد. این ادویه دارای ترکیبات بسیار متنوع است و با کم یا زیاد کردن این ترکیبات و میزان هر کدام از آن ها، طعم و عطر ادویه کاری، متفاوت می شود.

ادویه کاری، جزء ادویه جات پرمصرفی است که اگر عطر و طعم آن با ذائقه شما سازگار باشد، می توانید در انواع غذاها از آن استفاده کنید.

خواص ادویه کاری

  • ضد عفونی کننده بدن و افزایش دهنده مقاومت بدن در برابر میکروب‌ها، باکتری‌ها و ویروس‌ها
  • رفع مسمومیت و جذب میکروب به غذا
  • سلامت قلب و عروق، کنترل فشارخون و چربی خون
  • پیشگیری از آلزایمر و افزایش عملکرد مغز
  • تنظیم قند خون
  • رفع مشکلات گوارشی
  • کنترل دمای بدن و گرمازدگی
  • درمان مشکلات کبد و دفع سموم بدن
  • رقیق کننده خون و کاهش غلظت خون
  • درمان نقرس، آرتریت، التهاب مفاصل
  • تقویت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان
  • استحکام مو و جلوگیری از سفید شدن موها
  • ضد التهاب و رفع مشکلات پوست و زخم ها
  • افزایش متابولیسم بدن و کمک به کاهش وزن

موارد منع مصرف:

برای افراد دارای مشکلات سنگ صفرا، از این ادویه استفاده نشود.

برای زنان باردار و کودکان زیر یکسال با مشورت پزشک استفاده شود.

اگر از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید، از این ادویه با مشورت پزشک و با احتیاط مصرف کنید.

شرایط نگهداری ادویه کاری

  •  در جای خشک و خنک نگهداری شود.
  • در ظرف دربسته بدون ورود هوا نگهداری شود.
  • محل نگهداری، دور از نور مستقیم خورشید باشد.

از ادویه کاری، در مصارف خانگی، انواع رستوران ها، تالارها و غذاهای بیرون بر استفاده می کنند، که شما می توانید با توجه به مقدار مصرف خود، خرید جزیی یا عمده از این داشته باشید.

شما می توانید با خرید از فروشگاه آنلاین اطریفل، ادویه کاری با ترکیبات تازه، ارگانیک و با کیفیت بالا تهیه کنید، که باعث خوش طعم و خوش عطر شدن غذا و جلب رضایت شما و مشتریانتان خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *