ویژگیهای پودر زنجبیل
زنجبیل گیاهی معطر و پرخاصیت است که به عنوان داروی جهانی شناخته میشود. این گیاه دارویی زرد رنگ با رگههای بنفش است. خوشبو و تندمزه است. از پودر زنجبیل به عنوان ادویه و چاشنی در خوراکیها استفاده میشود که باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و طعم بینظیر به غذاها میشود.
طبع پودر زنجبیل چیست؟ مصلح پودر زنجبیل چیست؟
مزاج زنجبیل گرم و خشک است و رطوبتهای اضافی بدن را دفع میکند.
مصلح پودر زنجبیل، عسل و روغن بادام شیرین است.
برای خرید مطمئن انواع عسل با کیفیت عالی، اینجا کلیک کنید.
خواص پودر زنجبیل برای سلامتی چیست؟
- پیشگیری و درمان عفونت ویروسی ریه
- درمان سرماخوردگی و آنفولانزای شدید
- درمان گرفتگی، سوزش سر دل، نفخ معده
- درمان التهاب سینه، رفع التهاب گلو
- ضدسرطان
- رفع سرفه و استسقا
- درمان اسهال معمولی و اسهال خونی
- تقویت حافظه
- درمان سردردهای مزمن، تسکین درد میگرن
- بهبود هضم غذا، تقویت معده و روده
- تقویت مو، پیشگیری از ریزش مو
- تقویت نیروی جنسی
- ضد سم عالی برای مواردی که از داروهای سمی خاصی بیش از حد مجاز، مصرف شده باشد.
- درمان خونریزی روده ها
- رفع بلغم اضافی دستگاه گوارش
- قاعده آور، درمان بینظمی و تاخیر قاعدگی از جمله فواید پودر زنجبیل برای خانمها است.
- افزایش متابولیسم بدن، کمک به کاهشوزن و لاغری
- از جمله خواص پودر زنجبیل برای آقایان می توان به تقویت نیروی جنسی، رفع رطوبت بیش از حد طبیعی منی، تقویت اسپرمها و درمان نازایی و ناباروری مردان اشاره کرد.
نحوه استفاده و روش مصرف پودر زنجبیل چیست؟
- روزانه 250 میلی گرم پودر زنجبیل خشک را در موقع طبخ به غذا اضافه کنید و یا اینکه داخل یک لیوان آب جوش انداخته و پس از 3 الی 5 دقیقه بنوشید.
- استفاده از ترکیب نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل و آبجوش باعث هضم سریعتر غذا، کمک به لاغری و کاهش چربی شکم و پهلو میشود.
- ترکیب پودر زنجبیل، آبجوش، عسل و آبلیمو برای درمان سریع التهابات گلو و بهبود سرماخوردگی موثر است.
- مخلوط پودر زنجبیل و زرده تخممرغ نیز باعث تقویت سیستم ایمنی و تقویت نیروی جنسی میشود.
نحوه نگهداری از پودر زنجبیل خشک شده چگونه است؟
پودر زنجبیل را در ظرفی در بسته نگهداری کنید. شما به راحتی میتوانید به مدت 6 ماه، از پودر زنجبیل خشکشده در یک ظرف دردار و شیشهای بدون کاهش کیفیت اولیه نگهداری کنید. اگر پودر زنجبیل بوی قوی داشته باشد، یعنی همچنان قابل استفاده است.
عوارض پودر زنجبیل چیست؟
- خانمهای باردار و شیرده، به میزان معمول(بهعنوان چاشنی و ادویه در خوراکیها) و با نظر پزشک معالج مصرف کنند.
- افرادی که داروهای ضد انعقادی (از جمله آسپرین) مصرف میکنند، باید از پودر زنجبیل بیش از یک گرم در روز استفاده نکنند.
- مصرف زیاد زنجبیل برای کسانی که فشارخون بالایی دارند، خطرناک است.
- افراد مبتلا به فشار خون بالا که داروهای مسدودکننده کانال کلسیم را مصرف میکنند، باید در میزان مصرف زنجبیل احتیاط کنند.
- استفاده بیش از حد از زنجبیل باعث مشکلات گوارشی، افزایش حرارت بدن و تپش قلب میشود.
تفاوت زنجبیل قلم و درشت با زنجبیل پودر شده چیست؟ چرا پودر زنجبیل خشک را انتخاب کنیم؟
خواص زنجبیل تازه بیشتر از پودر آن است.
زنجبیل تازه را برای مدت کوتاهی می توان نگهداری کرد ولی پودر زنجبیل ماندگاری بیشتری دارد و به عنوان ادویه و چاشنی در انواع خوراکیها قابل مصرف است.
زنجبیل قلم بیشتر برای تهیه دمنوش و چای زنجبیل استفاده میشود.
استفاده از پودر زنجبیل ساده و راحتتر است و میتوانید در آبجوش و یا سایر دمنوش ها از پودر زنجبیل نیز استفاده کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.