دایره المعارف, گیاهان

ادویه خورشتی

ادویه خورشتی

استفاده از ادویه ها در غذاها، از دیرباز بین مردم جهان مخصوصا کشورهای آسیایی مانند ایران و هند، مرسوم بوده است. ادویه، باعث ایجاد عطر، طعم و رنگ خوب و دلپذیر در غذاها می شود. تقریبا می توان گفت در اکثر غذاها، سوپ ها، ترشی ها از ادویه ها استفاده می شود، حتی در غذاهای ساده ای مثل نیمرو از نمک، فلفل و بعضی مواقع زردچوبه استفاده می کنند.

ادویه خورشتی نیز نوعی ادویه است که از ترکیب چند نوع ادویه به دست می آید. خورشت ها از غذاهای اصیل ایرانی است که اکثر ایرانیان، برای خوش طعم شدن و داشتن عطر و رنگ بهتر خورشت ها مخصوصاً خورشت قیمه، از این ادویه استفاده می کنند که برای سلامتی نیز بسیار مفید است.

ادویه خورشتی

خواص ادویه خورشتی:

  • ضد سرطان،ضد التهاب، ضد باکتری، ضد تهوع، ضد استرس
  • برطرف کننده بیماری های قلبی و عروقی
  • افزایش دهنده سیستم ایمنی بدن
  • منبع غنی آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی، انواع ویتامین‌ها و فیبر
  • رفع یبوست، تقویت کننده سیستم گوارشی و کمک به هضم غذا
  • مفید برای سلامت پوست و مو
  • کنترل دیابت و فشارخون
  • بهبود عملکرد کلیه
  • ضد نفخ و درمان مشکلات سو هاضمه و حالت تهوع
  • سم زدایی کبد و درمان مسمومیت جیوه ای
  • افزایش انرژی و نشاط در بدن
  • افزایش شیر در مادران شیرده
  • پاکسازی خون و روشن کننده پوست
  • کمک به سوخت و ساز بدن و کاهش وزن

شرایط نگهداری ادویه خورشتی

  •  در جای خشک و خنک نگهداری شود.
  • در ظرف دربسته بدون ورود هوا نگهداری شود.
  • محل نگهداری، دور از نور مستقیم خورشید باشد.

از ادویه خورشتی، در مصارف خانگی، انواع رستوران ها، تالارها و غذاهای بیرون بر استفاده می کنند، که شما می توانید با توجه به مقدار مصرف خود، خرید جزیی یا عمده از این داشته باشید.

شما می توانید با خرید از فروشگاه آنلاین اطریفل، ادویه خورشتی با ترکیبات تازه، ارگانیک و با کیفیت بالا تهیه کنید، که باعث خوش طعم و خوش عطر شدن غذا و جلب رضایت شما و مشتریانتان خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *